CONCURSUL „10 CU FELICITĂRI”, LANSAT DE COMPANIA BRAI-CATA ȘI LA LICEUL DIN SIMERIA

0

Lorem ipsum dolor sit amet,sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Lorem ipsum dolor sit amet, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. sed diam voluptua.

peratorul de salubritate BRAI-CATA a lansat concursul „10 cu Felicitări” și la Liceulul Tehnologic de Transport Feroviar „Anghel Saligny” din Simeria. În cadrul acestei competiții, elevi din cinci clase vor vor învăța ce înseamnă să coletezi separat deșeurile. Clasa care va depozita cele mai multe deșeuri de hârtie va avea va avea posibilitatea de a merge într-o excursie la o societate de reciclare a deșeurilor de hârtie.

Reprezentanții companiei BRAI-CATA, operatorul de salubritate din cea mai mare parte a județului, au poposit, ieri, la Liceul Tehnologic de Transport Feroviar „Anghel Saligny” din Simeria. Și aici, la fel cum s-a întâmplat cu o zi înainte, la Școala Gimnazială „Andrei Șaguna” din Deva, a fost adusă o ecoinsulă, acolo unde elevii vor depozita cartoane și hârtii, selectiv, pentru că este important ca cei mici să învețe de la o vârstă fragedă să protejeze mediul înconjurător.

Am ajuns și la Simeria pentru a lansa și la școala de aici concursul <10 cu Felicitări>. Este vorba despre un program de conștientizare pentru colectarea separată a deșeurilor. În cadrul acestui concurs, în fiecare unitate de învățământ gimnazial din zonele 1 Brad, 2 Hațeg și 3 Centru se va amplasa această ecoinsulă, timp de o săptămână. Elevii din cinci clase din fiecare unitate de învățământ unde va fi amplasată ecoinsula vor beneficia de această oportunitate de a colecta separat deșeurile de ambalaje, în special cele de hârtie. Fiecare elev va avea un card personalizat cu care va accesa ecoinsula și își va depozita deșeurile de hârtie. La sfârșitul fiecărei săptămâni se face contabilizarea și, după un trimestru, se va face un clasament. 

detalii >>

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *