În Hunedoara a început prima campanie gratuită de colectare a deșeurilor voluminoase, din 2022

0

Pe tot parcursul lunii februarie este în desfășurare prima campanie Brai-Cata, din acest an, de colectare a deșeurilor voluminoase din zonele 1 Brad, 2 Hațeg și 3 Centru, ale județului Hunedoara

În cadrul acestei campanii, locuitorii județului pot scăpa GRATUIT de obiectele de mobilier, sanitare sau de decor, de care nu mai au nevoie. Tot ce trebuie să facă persoanele care dețin astfel de obiecte este să le depoziteze lângă cele mai apropiate platforme plurifamiliale de precolectare, astfel încât operatorii noștri să aibă acces la ele. 

Acest lucru este valabil atât în cazul celor care locuiesc la bloc, cât și în cazul celor care locuiesc la casă. 

Vă reamintim că în categoria VOLUMINOASE se încadrează obiectele de mobilier uzat (paturi, mese, birouri, scaune, dulapuri, fotolii sau saltele ), obiectele sanitare, lustrele, covoarele etc.

NU sunt acceptate în cadrul acestei campanii obiectele electrice/ electronice defecte (DEEE) și nici recipientele în care au fost depozitate substanțe toxice, care fac parte din categoria deșeuri periculoase!

Toate detaliile în privința locurilor de depozitare și a tipurilor de obiecte care pot fi ridicate gratuit au fost deja afișate în spațiile publice din cele trei zone ale județului Hunedoara, dar în cazul în care nu le-ați aflat sau aveți nevoie de mai multe detalii, puteți apela dispeceratul Brai-Cata la numărul de telefon 0254.267.233. 

Iată programul complet al acestei campanii, precum și cel al campaniei care se va desfășura în luna mai a acestui an, reliefată cu VERDE, în graficele de colectare de mai jos. 

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *